REGAL DE COMPROMÍS AL POBLE DE GATA.

Foto REGAL DE COMPROMÍS AL POBLE DE GATA.

Dos anys i mig de desgovern a Gata ens han fet veure qui és Compromís i que una cosa és el que diuen i una altra molt diferent el que fan!

Amb la vinguda del nou any, aprofitant les vacances i que segueixen fent el que realment tenen gana i no el que han de fer…. COMPROMÍS ens ha fet un regal de Reis a tot el poble: NO ENS BAIXEN L’IBI!

Davant d’un acord plenari, pres per majoria, i que manava baixar l’IBI al poble de Gata, ajudant així un poc a les famílies, la Sra Mengual i els seus edils, encapçalats per la portaveu Àngels Soler, han sigut tan desvergonyits com per a presentar una al.legació en contra d’aquest acord, fent així passar el temps i deixant-nos fora de termini per a presentar l’acord pres. Són especialistes en fer-ho...

Una vegada més, seguint la seua línea d’actuació i, ara de manera més què descarada i burlona, les promeses dels nacionalistes de Gata s’han quedat en paraules buides….. “Anem a rescatar persones” deien, però ara que poden, què fan? Ara que la situació de l’Ajuntament ho permet, per ser bona, no fan res per les persones?

L’alcaldessa i les seues companyes i company admeten que aquesta baixada no afectaria massa l’economia de l’Ajuntament, però tenen por, diuen que no es podran fer inversions, què no podran afrontar les aportacions municipals a associacions per exemple….. i nosaltres els diguem MENTIRA!!!

Baixar l’IBI del 0’78 al 0’71% és clar que llevarà al voltant de 168000 € dels ingresos de l’Ajuntament, però amb faena i bona voluntat aquesta quantitat es pot llevar dels remanents i no de les despeses locals o les inversions. Amb faena, assessorament i ganes de trobar solucions es pot fer front a aportacions, es poden fer subvencions i que el poble no es veja afectat en serveis…. És qüestió de NO prioritzar tant el fet de que quede remanent. Si tanquem l’any comptable amb remanent possitiu la llei marca que s’han de tornar, de bestreta, els diners als bancs… i diguem nosaltres: No serà millor fer modificacions a les partides corresponents i poder ajudar a les associacions, poder front a inversions i seguir fent avançar el poble?

Baixant l’IBI els bancs poden seguir cobrant-nos el deute, com ho fan, en termini i forma, amb uns interessos gens roïns per al poble, i la gent de Gata, amb aquesta baixada, pot tenir una tan merescuda alegría. Tots es mereixen què, ara que es pot, els baixem els impostos. Si els vam forçar a pagar més quan era necessari, ÉS JUST BAIXAR L’IBI ara que es pot, ara que la situació de l’Ajuntament ho permet.

Sra Mengual, creu què hi ha algú a Gata que no s’ho mereix? Per què s’encabota vosté i les seues companyes en no baixar l’IBI?

Sra Mengual, recorde que VOLER ES PODER, faça el que cal, és a dir, faça faena i busque solucions als fantasmes que veu en la baixada de l’IBI, però no castigue al poble, ara que es pot, alleugere la càrrega de totes les famílies un poc!

Comparte la noticia