I l'IBI a l'oblit!

Foto I l'IBI a l'oblit!

Dimarts es va celebrar el plenari ordinari de setembre, plenari on més enllà d'aprovar les festes locals de l'any 2018 i dos tràmits "burocràtics" i administratius. No podem destacar res per part de l'equip de govern... Si bé, el plenari va traure a la llum un assumpte pendent, assumpte en manera de prec que vàrem fer nosaltres, el Partit Popular. La baixada de l'IBI.

"HA ESTAT UN OBLIT NO DUR-HO A PLENARI" va ser la resposta de l'Alcaldessa. La nacionalista Magda Mengual, demostrant una vegada més la seua actitud front a temes importants del plenari i per al poble. En el plenari de gener es va prendre un acord per majoria absoluta, l'acord era portar al plenari de setembre la baixada de l'IBI, que s'hauria treballat en una comissió creada a l'efecte... Però res... "Ha estat un oblit, gràcies per recordar-ho", gràcies però res de res...

Nosaltres, el Grup Municipal Populars Gata, vam acudir amb l'esperança posada en l'últim moment, igual per urgència l'equip de govern porta aquest punt al plenari... Però l'esperança es va tornar fum.

Hui són molts els dubtes que ens venen al cap. En què estan pensant aquest equip de govern? Com "obliden" un punt que afecta a tot el municipi? Quines són les prioritats davant del plenari? És la comoditat del pressupost prorrogat que tenim a Gata? No tenen consens respecte aquest tema tan important?

O tal vegada serà que la senyora Mengual ha signat per decret NO PRODUIR CAP BAIXADA DE L'IBI FINS A 2020?

Els decrets són públics i tots podem consultar el decret del pla de previsions i traure les nostres pròpies conclusions.

Comparte la noticia