NO S’HA DE MANIPULAR NI MENTIR AL POBLE!

Foto NO S’HA DE MANIPULAR NI MENTIR AL POBLE!

 

La societat és un ens ple de vida i en constant evolució i, és aquesta evolució la que de tant en tant ens fa pensar a tots en revisar fets, costums i hàbits que fem i tenim i adaptar-los als nous temps que corren.

La moció per unes festes igualitàries és un punt de partida a fi de canviar aquells aspectes de les nostres festes que la gent del poble ja sent com a seus perquè deixen a banda molts aspectes de la vida o, millor dit, ens recorden que venim de societats patriarcals anquilosades.

Nosaltres, el grup municipal del Partit Popular de Gata de Gorgos sempre hem estat, estem i estarem al costat dels nostres veïns, per això, i fent cas a les demandes cada vegada majors de la nostra societat, ens hem adherit a aquesta moció.

Aquesta moció, i no volem acusar a ningú, ha estat interpreda de manera partidista, mentidera i manipuladora i són moltes les versions aparegudes a la premsa. No s’ha de manipular ni mentir al poble, per això, des del Partit Popular, volem manisfestar els acords aprovats per plenari el dimarts 27 de març:

Modificar el sistema d’elecció dels representants de les quintes infantils i major de manera que es convertisca en un sistema inclusiu, igualitàri, que no discrimine a ningú, i respecte totes les identitats de gènere .

Que aquest sistema siga consensuat entre els respresentants polítics, de la quintà i la Comissió de Festes com a protagonistes de la festa.

3. IMPULSAR UN PROCÉS PER A TROBAR EL MÀXIM CONSENS ENTRE LA CIUTADANIA ABANS DEL PRÒXIM PLENARI.

No és cert que s’haja suprimit la reina de festes! Està tot per parlar, decidir i consensuar!

La Quintà, la Comissió de Festes i TOT EL POBLE haurà de CONSENSUAR EL SISTEMA!

Nosaltres, els Populars Gata, estarem sempre disposats a treballar per tots i amb tots, per fer de Gata una societat millor. No podem oblidar que el nostre és un poble obert, divers, acollidor i integrador on tots tenen cabuda i on tots poden expressar la seua opinió i ser escoltats, per això diguem alt i clar: Sra Alcaldessa de Gata de Gorgos, respecte els acords presos i comencea treballar, organitze reunions, busque els sistemes adients i sobre tot DONE VEU AL POBLE! Si anem a canviar una tradició arrelada a la nostra societat allò just és que siga la societat qui decidisca què i com canviar.

Comparte la noticia