NO ET VULL PERÒ EM FAS FALTA

Foto NO ET VULL PERÒ EM FAS FALTA

Aquesta és l'actitud bipolar què es va viure ahir al Plenari Ordinari de Gata. Compromís, en una mostra més de prepotència, va fer carícies a les esquerres (a qui han tret del govern) cercant no sabem què.... potser un pressupost?

El 28 de novembre passarà com al dia del plenari, possiblement, més avorrit i amb poca transcendència de l'actual legislatura.

Un Plenari farcit de mocions dels grups de l'oposició on es va veure la poca gana de treballar del govern nacionalista del poble de Gata i on Compromís va traure de nou les urpes radicals front al Partit Popular, a qui va intentar deixar arraconat diverses vegades.

Una moció sobre l'educació i en defensa d'un pacte social i educatiu presentada pels Populars Gata que cercava sumar a tots, tal com s'està fent al Congrés des de desembre de 2016 va ser el detonant de gairebé de dues hores de retrets entre el govern del Canvi i el Partit Popular. Es va poder veure una vegada més el radicalisme, fins i tot en extrems pancatalanistes, i com tot i anar de canvi i d'innovadors, alguns regidors i regidores de Gata segueixen vivint de rendes del passat, segueixen sense evolucionar i buscant fantasmes inexistents quan es parla de defensar la Constitució o el dret a l'Ensenyament en alguna llengua oficial que no siga el valencià.

Clar que els Populars Gata defenen el valencià, el defenen i el parlen en tots llocs, tant a casa com a la faena.... no tots el qui anit es postulaven com a defensors de la Llei d'Ús poden dir el mateix.... i és que nosaltres, el que volem és complir les Lleis, totes i defensar la unitat del nostre país, sense enveges ni rancors.... No s'ha d'agredir ni arraconar a qui pensa diferent, el que s'ha de fer és buscar consens entre tots.

Fent del Plenari una platea teatral, el minvat equip de Govern va voler escenificar la força de les esquerres de Gata, donant la mà i lloant als grups d'esquerres què, ara desnonats per ells mateixos del govern, estan a l'oposició. Escenificació clara, que com ja ens té acostumats, la senyora Alcaldessa, la nacionalista Magda Mengual, va forçar, demanant 1 recés per a parlar sols amb les forces d'esquerres, d'una altra moció presentada pels Populars, sense convidar a dialogar a qui presentava la proposta, tan fàcil que és dialogar amb tots..... tan tolerants que diuen ser i tan tancats i elitistes com són...

El gimnàs i mirar pel bé dels veïns de Gata està bé si ho fa ella, no si ho fem la resta.... ni la urgència volia votar... com sempre, l'actitud del govern és dir NO ÉS EL MOMENT si no ho fan ells.... Senyora Mengual, de moments està el món ple!

Comparte la noticia