El PP contra la coacció i imposició de l'educació a Gata de Gorgos

Foto El PP contra la coacció i imposició de l'educació a Gata de Gorgos

Els populars rebutgen el «pensament únic» que Puig i Oltra volen instaurar

Populars Gata, han afirmat avui que “el dret a la llibertat d'elecció de model educatiu no pot estar sotmès a coaccions i imposicions del Govern valencià”.

El PP de Gata ha manifestat que el Consell de Puig i Oltra “ha mostrat la seua cara més radical en tractar de sotmetre a la societat valenciana a un pensament únic, oblidant que en democràcia la llibertat d'elecció és sagrada i està reconeguda per la Constitució”.

“Reclamem llibertat educativa, és així de senzill. Que els pares puguen triar el centre al que porten als seus fills i el model d'educació que volen per a ells. En el PP estem a favor de l'ensenyament públic, de la concertada i de la privada. Cada persona és lliure d'escollir la que crea més convenient”, ha manifestat. “El mateix ocorre amb la llengua: diem sí a l'ensenyament en valencià, però no a la imposició. Tots els alumnes, estudien on estudien i en la llengua que trien han de tenir les mateixes oportunitats per a aprendre i certificar un tercer idioma”.

Assenyalen que el decret de plurilingüisme del Consell i la retallada d'unitats d'educació concertada “mostren el sectarisme propi de l'esquerra, que tracta d'imposar un model únic basat en l'adoctrinament".

Comparte la noticia