EIXIR DEL POU ÉS POSSIBLE

Foto EIXIR DEL POU ÉS POSSIBLE

Ahir, 15 de novembre de 2017, el Plenari de Gata de Gorgos, reunit de manera extraordinària i urgent va acordar la compra del pou d'aigua que hi ha a Gata Residencial.

 

El plenari convocat de manera extraordinària i urgent per part de l'Equip de Govern va ser una mostra més del desgovern i falta de feina que hi ha  a l'Ajuntament de Gata, desgovern pels dubtes dels mateixos convocadors, i falta de feina perquè amb previsió i comptant bé, la urgència no era tant, hi havia temps suficient.

 

Després de l'estiu que hem passat, de la sequera que patim i en previsió de possibles problemes en el subministrament d'aigua per al poble l'Equip de Govern planteja la possibilitat de comprar un pou que fins ara teniem en lloguer a Gata Residencial. Fins ahí tots d'acord... ara bé, amb quins diners? Ahí estava el problema.... Els diners s'han aconseguit fent una modificació de crèdit, mig explicada 24 hores abans en una reunió informativa amb els portaveus...també bé....

Ara bé, mig explicada perquè la sorpresa fou majúscula en tenir la informació, que com sempre aplega tard i sesgada.... a la modificiació hi havia «retallades socials» a fi de pagar factures endarrerides i generades per la mala gestió de Compromís.

 

No tenint clara la informació i a fi de no tocar les partides socials de l'Ajuntament, nosaltres, els Populars Gata, presentem una esmena de modificicació a la proposta, esmena recolzada per el PSOE i amb abstenció de JUGA, però com que el Govern no feia el seu desig , desde alcaldia es va vore el no saber fer , fins que l´oposicio proposà un recés.... Recés que serveix per a fer dels 9 membres en oposició una pinya conjunta front al que considerem injust i mala gestió, i recés que mostra a més el nul caràcter dialogant de l'Alcaldia, ni ella ni la seua portaveu van intentar aproximar-se.... en tan fàcil que és convocar una junta de portaveus durant el recés, de caràcter urgent, i aplegar a un acord, com tota l'oposició va fer que beneficie al poble i no pertoque l'estabilitat pressupostaria.....Bé, elles sabran perquè no ho fan, o millor dit, perquè fan el que fan, és la seua qualitat política, el seu talant.

 

El nou acord fou presentat pels tres grups a l'oposició, PP, PSOE i JUGA, i recolzat per 3 dels 4 membres del govern.... la quarta sabrà perquè «no vota més», no li deu agradar, el votem i no sempre guanyem. És la dura realitat, d´un govern amb minoria absoluta.

 

La resta de plenari, com diu la senyora Alcaldessa, era el tràmit d'acceptar un escrit de renúncia al sou que tenia assignat un dels regidors que ha passat a l'oposició.

Comparte la noticia