Diputació d'Alacant, la Dipu dels Pobles.

Foto Diputació d'Alacant, la Dipu dels Pobles.

El Partit Popular de Gata de Gorgos dóna les gràcies a la Diputació d’Alacant per les ajudes i inversions que realitza al nostre municipi.

La portaveu del Grup Municipal Popular a l’Ajuntament de Gata de Gorgos resalta que el municipio ha tingut unes inversions de 1.106.402’74€ i de 150.000€ en inversions sostenibles al llarg de l’any 2016 per part de la Diputació d’Alacant.

 Maite Signes ha afirmat que la bona gestió econòmica del Govern Provincial de César Sánchez és la que ha fet possible que Gata reba estes inversions que seran disfrutades pels nostres veïns.

El Grup Popular a l’Ajuntament de Gata de Gorgos vol destacar públicament que durant el darrer any 2016 Gata ha rebut un total de 1.106.402’74€ en ajudas i inversions i 150.000€ en inversions sostenibles front a als 86.822€ que la Generalitat Valenciana ha aportat en esta localitat amb el seu Fons de Cooperació.
Una vegada més es demostra clarament que la Diputació d’Alacant és la institució que més aposta pels municipis de la província d’Alacant i pels seus ciutaans front a l’oblit, abondonament i deixadesa del Consell de la Generalitat Valenciana que intenta tapar la seua incompetència amb la nostra província a base d’injerències i impossicions polítiques a la Diputació.

Per a Maite Signes, portaveu del PP “aquesta important injecció econòmica als pobles de la nostra província torna a posar de manifest la importància i necessitat de les diputacions provincials al nostre territori i el benefici directe que suposa per als nostre ciutadans”.

Segons afirma Signes “la bona gestió econòmica del Govern Provincial presidit per César Sánchez que no té cap deute i compleix amb rigor el pagament a proveïdors i municipis, és la que ha possibilitat que el nostre poble reba totes aquestes inversions que els veïns van a gaudir”.

Lamentem que este matí alcaldes i regidors que representen el tripartit de la Generalitat Valenciana hagen despilfarrat demagògifament el seu temps com a responsables públics creant una estèril manifestació en contra de la Diputació Provincial que com s’ha demosttrat és la que més està ajudant al nostre municipi.

Volem donar les gràcies a la Diputació d’Alacant i al seu president, Cèsar Sánchez, per la seua atenció i veritable cooperació econòmica mitjançant ajudes i subvencions al nostre Ajuntaent i a les diferents associacions de la localitat, ajudes que estan fent que el nostre estimat poble avance gràcies a l’ajuda d’aquest institució provincial.

Comparte la noticia