Dia de la Dona 2017

Foto Dia de la Dona 2017

#DiadelaDona

Hui commemorem el dia de la dona. Dia que ha de servir per a recordar-nos a tots que encara hui, ben entrat el segle XXI, segueixen existint les desigualtats de gènere, dia que ha de servir per a recordar-nos a tots que és tasca OBLIGATÒRIA fer desaparéixer eixes desigualtats i injustícies.

Primer que res voldríem demanar disculpes per l'absència del nostre Grup Municipal, què per motius de treball, per horaris i per la urgència en què se'ns ha convocat, no hem pogut assistir a l'Acte Institucional a l'Ajuntament de Gata. Un acte així d'important no s'ha de notificar d'un dia per a l'altre, i considerem que en coincidir en dia laboral, igual a la vesprada hauria estat més concorregut de gent, que a aquestes hores està treballant. Això no obstant, felicitem a l'Ajuntament per la iniciativa i volem fer aplegar a totes les dones el nostre suport i, almenys amb aquest escrit, fer-nos presents a l'acte.

Hem escollit, per a hui, DIA DE LA DONA, un poema de Rosa Fabregat, escriptora i farmacèutica de Cervera que destaca per les seues obres amb actitud contrària als convencionalismes. I l'hem escollida a ella per representar, de totes, totes, l'esperit que hem de reivindicar cada dia, i no sols hui, l'esperit de lluita i reivindicació, l'esperit de llibertat, l'esperit de treball i superació, l'esperit d'igualtat i l'esperit de l'alegria de ser persona i sobretot de ser dona.

Comparte la noticia