CULLERADA DE REALITAT!

Foto CULLERADA DE REALITAT!

El grup municipal del PP va voler donar ahir una cullerada de realitat a la senyora Alcaldessa de Gata de Gorgos i al seu Equip de Govern. Una cullerada  en forma de reprovació per la seua actitud front als acords plenaris.

Ja va sent tònica de l'actual Equip de Govern de Gata de Gorgos el NO respectar els acords plenaris pressos quan aquestos venen dels grups de l'oposició.

Són ja molts els acords que no s'han respectat com ara el de canviar algunes canonades, el de demanar algunes ajudes per a temes concrets i demanar-ne ells per a altres menesters, acords de baixada d'IBI o sobre l'estabilitat de l'escola de Música i els professionals que allí treballen.

La reprovació va ser presentada per Urgència a un plenari tens, on a més hi havia 3 temes de urgència més.... Urgències que van crear crispació al plenari per comentaris de part de l'Equip de Govern que amb la seua actitud irrespetuosa van aconseguir que els dos membres del grup municipal del PSOE abandonaren l'Ajuntament sense haver acabat el plenari.

Des de els Populars Gata lamentem aquesta situació i ens solidaritzem amb el grup municipal del  PSOE.

La nostra reprovació va estar discutida al plenari amb l'absència del PSOE i, malgrat i tot no haver anat en davant per 6 vots en contra i 5 a favor, la nostra reprovació va fer que alguns membres de l'Equip de Govern perderen de nou la «compostura» manifestant clarament quines són les actituds que té l'Equip de Govern amb lMagda Mengual, de Compromís, al front.

Esperem que la situació desagradable viscuda ahir no es torne a repetir, que fem tots una reflexió i aprenem que hem de respectar les opinions vinguen d'on vinguen, del Govern o de l'oposició, de TOTS  pel bé de l'estabilitat de l'Ajuntament i sobre tot per respecte al tot el poble de Gata que amb els seus vots han posat als 13 regidors representant-los al Plenari.

Comparte la noticia