COMUNICAT PP GATA 11-01-2018

Foto COMUNICAT PP GATA 11-01-2018

Vist el comunicat emés  des del PSOE- PSPV de Gata de Gorgos, el Partit Popular, com a partit obert i dialogant que és, vol manifestar obertament que no té, ni ha tingut mai, cap prejudici a seure en una mateixa taula amb qualsevol persona o persones representants de qualsevol partit i/o ideologia.

 

   De fet, el Partit Popular de Gata de Gorgos ja va  intentar negociar amb tots els grups representats al plenari, després de que la candidatura del PP guanyarà les eleccions del 2015.

Per aquelles dates es va fer concessions a tots els grups a fi de poder formar un govern de concentració de totes les forces local, però l'odi i el tarannà de Compromís es va encarregar de destrossar el que hagués pogut ser un govern conjunt amb totes les forces, treballador, implicat  i que fera del nostre poble, un dels millors pobles on viure.

 

   Com ben bé diu la dita: “ D'aquells llots vénen aquests fangs.”

 

   A l'ADN del Partit Popular ve el negociar i arribar a acords, el nostre ADN ens fa estar oberts a escoltar propostes, a debats, a negociacions ....

 

   Des de l'oposició, no hem deixat mai de treballar per Gata i els Gateros, arribant acords amb els grups que a poc a poc han engreixat esta abultada oposició, fins a ser 9 regidors front a un govern minoritari de 4 regidors al capdavant d'un municipi com Gata.

 

   Compromís sempre amb la seua actitud egocèntrica, la seua supèrbia, el seu orgull i eixe sentiment d’estar per dalt del bé i del mal, mai ha volgut ni intentat negociar res, ni tan sols seure en una mateixa taula amb el Partit Popular.  Els nacionalistes de Gata, enfrascats en fer i dur politiques de València  al nostre poble, han anat perdent l’essència del que tots som UN POBLE GERMÀ I AMABLE  on hi ha persones que, com nosaltres els regidors del Partit Popular, ens dediquem a la política per millorar allò que més estimem, es a dir Gata.  Ells, Compromís,  només han buscat que els donaren la raó amb la seua màxima:  El meu és meu.

 

   Tant els regidors, com tot el grup polític del Partit Popular de Gata, lamentem profundament la situació Política que a dia de hui està vivit el nostre municipi i estem disposat, com sempre ho hem estat, a col.laborar en fer-ne front a la mateixa

 

   El grup municipal del Partit Popular es posa a disposició del grup municipal PSPV-PSOE,i altres forces polítiques que vulguen, a fi de poder arribar a acords puntuals per millorar i crear un ambient polític sa i democràtic al nostre poble i per a totes les persones de Gata.

Comparte la noticia